Investorské E2 vízum

Investorské E2 vízum

Vízum typu E-2 umožňuje investorom žiť, pracovať a manažovať svoj biznis v USA bez akýchkoľvek reštrikcií.  Mnoho začínajúcich firiem využíva presne tento typ víz ako spôsob preniknutia na americký trh.

Požiadavky pre Investorské E2 vízum

  •  Výška investície by sa vo všeobecnosti mala pohybovať medzi 30 000 a 500 000 USD. Je nutné, aby investícia bola reálna a aktívna.
  •  Investor musí aktívne riadiť biznis.
  •  Manžel / ka investora a ich deti dostanú automaticky vízum typu E2 a sú oprávnení pracovať.
  •  Je možné požiadať o vízum zo SR alebo z USA.

Vybavenie E-2 víz trvá 60-90 dní. V prípade, že žiadate o E2 víza z USA lehota vybavenia víz je obyčajne okolo 4 až 5 mesiacov.  Poplatky sa pohybujú medzi USD 4 000 a USD 8 000.

Firma v USA. Ak máte záujem o viacej informácií alebo objednaní založenia firmy v USA kliknite tu -> firma v USA.
Dane v USA. Ak máte záujem o viacej informácií o daniach v USA kliknite tu -> dane v USA.

V prípade, źe máte záujem sa dozvedieť viac o E2 investorských vízach klikni tu. 

Kliknite tu a prihláste sa do nášho Newsletter a získajte Ebook ako pracovať v USA ZADARMO.