Enter your zip code here

Investičné vízum E2

Investičné vízum E2

Vízum typu E-2 umožňuje investorom malých, stredných alebo veľkých podnikov žiť, pracovať a ovládať svoj obchod bez akýchkoľvek reštrikcií priamo z územia Spojených štátov. Mnoho začínajúcich firiem využíva presne tento typ víza ako spôsob pre preniknutie na americký trh.

Požiadavky na víza E-2 sú:

  •  Výška investície by sa vo všeobecnosti mala pohybovať medzi 30 000 a 500 000 dolármi. Je nutné, aby investícia bola reálna a aktívna.
  •  Investor musí aktívne riadiť biznis.
  •  Manžel / ka investora a ich deti dostanú automaticky vízum typu E2 a sú oprávnení k pracovnej autorizáciu.
  •  Je možné požiadať o vízum iz domova alebo z cudziny.

•     Väčšinou trvá vykonanie všetkých krokov na dokončenie žiadosti o vízum E-2 60-90 dní. K tomu sa môže pripočítať 3-5 mesačné schválenie úradom USCIS v prípade, že žiadate zo zahraničia. Avšak možno využiť prémiovú možnosť spracovania, ktorá stojí ďalších 1 225 dolárov a vízum bude vybavilo počas dvoch týždňov.

• Právne poplatky sa pohybujú medzi 2 000 a 8 000 dolármi v závislosti na investíciu a množstvo práce.

• Je potrebné najať si právneho zástupcu? Silne odporúčame asistenciu právneho zástupcu, pretože často býva úradom USCIS zaslaný požiadavku alebo dodatočné dokumenty, ktoré môžu takúto asistenciu vyžadovať.

Páčil sa vám tento príspevok?

  • Zaregistrujte sa do NAO Visa VIP Klubu a získavaj pravidelné novinky zo sveta imigračnej politiky a tvojich vízových možností. Získate Ebook ako žiť a pracovať v USA ZADARMO.
  • Nechajte nám odpoveď s prípadnými otázkami, ktoré máte alebo sa podeľte o svoje skúsenosti.
  • Objednajte si prvú konzultáciu s nami zadarmo! Kliknite sem a objednajte si konzultáciu ešte dnes.

Vaše,

2 Comments

  1. Dobry den,

    moj manzel dostal minuly rok Investorske visa E2 a od 1. Jula 2013 sa mame prestahovat do USA na 2 roky.

    Ja som o derivat E2 pre prislusnikov rodiny este nepoziadala.
    Moj manzel je obcan Nemeckej Spol. Republiky, takze aj tie visa mu boli udelene na nemeckom konzulate.

    Chcela by som sa opytat ako si na Slovensku mozem poziadat o tento derivat E2?
    Mam o tieto viza ziadat na Slovensku alebo v Nemecku? (ja som obcianka SR)
    Ake dokumenty k ziadosti budem potrebovat?
    Musi ist manzel na interview na ambasade so mnou?
    Ake su vybavovacie doby na tieto viza?

    Vopred Vam dakujem za odpovede popripade blizsi popis k tomuto typu Viz

    Reply
    • Dobry den,

      ano budete ziadat na ambasade v Bratislave, lebo ste obcianka SR. Zasada je, ze obcianka musi ziadat v domovskej krajine.
      Manzel nemusi ist s Vami. Vybavovacia doba je asi tyzden. CO sa tyka dokuemntacie, tak prinesiete tu istu, ktoru dokladal manzel. Keby ste mali otazky, laebo potrebovali objenat na inetrview, ozvite sa nam na office@navratoslanec.com. Tieto sluzby a pripravu na pohovor poskytujeme za poplatok. Zaistite si tym, ze vsetko co je potrebne budete mat k dispozicii a ziadost a pohovor prebehne hladko.

      S pozdravom,

      Marieta Oslanec
      Manager NAO Visa

      Reply

Zanechat komentár

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>